FreeGym - Kieppi / Haagan PK

vapaata paikkaa
2
Aika Tiistai 15.00-16.00
Paikka Haagan peruskoulu, pikkusali
Ohjaaja Pauliina Kyllönen
Pidetään 2.2.2021 - 18.5.2021
Ilmoittautuminen
23.11.2020 - 27.4.2021
Ilmoittautumisen tila Ilmoittautuminen on ohi

Kuvaus

Freegym on nuorille suunnattu harrastus, joka rikkoo perinteisen voimistelun rajoja.  Freegymiä voi harrastaa yksin tai yhdessä kaverin kanssa ikään, taustaan tai kokemukseen katsomatta, sisällä saleissa ja ulkona. Harjoittelussa yhdistyvät voimistelu, voimaharjoittelu, voltit ja parkour. 

FreeGym - Kieppi on koululaisille suunnattua harjoittelua iltapäivisin. Harjoittelun tavoitteena on erilaisten taitojen ja temppujen opettelu sekä auttaa lapsi omaksumaan liikunnalliset elämäntavat iloisen ja leikinomaisen harjoittelun myötä.

Harjoitukset kestävät 60 minuuttia ja harjoitukset pidetään iltapäivätoimintana koulun liikuntasalissa. Harjoitukset alkavat lämmittelyllä, edeten akrobatiaharjoitteiden kautta eri telineille ja temppujen opetteluun. Harjoituksien päätteeksi huolletaan ja rentoutetaan kehoa venytyksien avulla.

FreeGym - Kiepin harjoituksia on tiistaisin Haagan Peruskoululla ja torstaisin Pohjois-Haagan ala-asteella. Näet alla olevasta lukujärjestyksestä ilmoittautumistilanteen ja pääset ilmoittautumaan ryhmiin nimeä painamalla.

Kokonaisen kauden hinta on 90€ + 10€ jäsenmaksu.