Taapero- ja tenavajumppa torstai

vapaata paikkaa
19
Aika Torstai 10.15-11.00
Paikka Kisahalli
Ohjaaja Elisa Galeri
Pidetään 4.2.2021 - 20.5.2021
Ilmoittautuminen
23.11.2020 - 6.5.2021
Ilmoittautumisen tila Ilmoittautuminen on ohi

Kuvaus

Taaperot & Tenavat - jumppa on 1-6-vuotiaiden lasten jumppatunti, jossa harjoitellaan yhdessä vanhemman kanssa. Harjoituksissa totutellaan ja tutustutaan eri telineisiin, kehitetään ketteryyttä, tasapainoa ja uskallusta, lapsi ja vanhempi yhdessä voimistelusta iloiten. Taaperojumppa sopii kaikille lapsille. Jumppa kehittää lapsen motorisia ja sosiaalisia taitoja tutun ja turvallisen vanhemman johdolla.

Taaperojumpan kesto on 45 minuuttia. Alkuun kuuluu lyhyt alkulämmittely, jonka jälkeen lapsi kiertää yhdessä vanhempansa kanssa temppurataa, joka on rakennettu voimistelualueelle käyttäen mahdollisimman monipuolisesti erilaisia telineitä lapsen taitotasoon sopien. Myös vanhemmat saavat kiertää rataa ja suorittaa niitä pisteitä, jotka ovat aikuisen mahdollista suorittaa. Taaperojumpan lopuksi on loppuleikki tai vaihtoehtoisesti loppurentoutus. Jokaisella jumppatunnilla on oma teemansa, kuten kieriminen, pyöriminen ja hyppiminen.

Taaperojumppaan voi tulla äidin, isän, siskon, veljen, vaarin, mummin tai kummin kanssa. Jumpassa vanhempi saa halutessaan erittäin tehokkaan ja hauskan kuntoilutuokion lapsensa kanssa telmien. Myös vähemmän liikunnasta pitävä vanhempi pärjää hyvin taaperoissa.

Ryhmään mahtuu 20 voimistelijaa.

Hinta kokonaisesta kaudesta 190€ + 10€ jäsenmaksu.