Sporttia kaikille parkour 4-6v

vapaata paikkaa
1
Aika Lauantai klo 11:30-12:15
Paikka Korson koulu, liikuntasali 2 (Kisatie 29 01450 Vantaa)
Ohjaaja Hanna Junes
Pidetään 16.1.2021 - 16.5.2021
Ilmoittautuminen
7.12.2020 klo 8:00 - 16.5.2021
Ilmoittautumisen tila Ilmoittautuminen on ohi

Kuvaus

Tunneilla temppuillaan ja suoritetaan erilaisia ratoja. Tunneilla pääsee harjoittelemaan rolleja, perhosia ja monia muita temppuja. Tärkeintä on perusliikuntataitojen ja temppujen opettelu unohtaen kilpailujärjestelmät ja niiden vaatimukset.


Sport Club Vantaa ja Sporttia kaikille ry järjestävät yhdessä matalankynnyksen liikuntaryhmiä, joiden tarkoitus on mahdollistaa liikunnan harrastamisen mahdollisuus jokaiselle.
Yhteistyöryhmät ovat tarkoitettu matalankynnyksen liikuntaryhmiksi erityisesti maahanmuuttajataustaisille lapsille, nuorille ja perheille. Sporttia kaikille – toiminnan tavoitteena on aktivoida eri ikäisiä mukaan kaikille avoimeen, matalan kynnyksen liikuntatoimintaan, jossa tavoitteena on tuoda liikunta lähelle arkiympäristöä.
Maksuton tai edullinen liikuntatoiminta ja seurojen/yhdistysten asiantuntemus luovat hienon tavan ottaa ensiaskel liikunnan pariin, ilman aiempaa liikuntataustaa. Lisätietoa Sporttia kaikille -yhdistyksen toiminnasta löydät osoitteesta www.sporttiakaikille.fi.