Lasten ja nuorten ohjaajien jatkokoulutus UUSI
5
vapaata paikkaa
570 €
Hinta liiton jäsenille
Hinta ei-jäsenille 680 €
Aika 7.8.2021 - 21.11.2021
Alue Etelä-Suomi
Paikkakunta Ensimmäinen lähijakso Kisakallio, muu lähiopetus HKI
Hinta liiton
jäsenseuralaisille
570 €
Hinta ei-jäsenille 680 €
Hinta sisältää Kisakallion lähijaksolla yöpyminen ja täysihoito. Helsingin lähijaksoilla tapahtumaliput ja lounaat. Lisäksi hinta sisältää sähköiset materiaalit ja verkko-opiskeluoikeuden Priimassa.
Tiedustelut liisa.lappalainen@voimistelu.fi
Lisätiedot Lähiopetuspäivät: 7.-8.8 Kisakallio, 9.-10.10 (sis. Convention ja Valmentajapäivät) Hki, 20.-21.11 (sis. Voimistelun superviikonloppu) Hki. Lisäksi koulutuksessa on etäopiskeluwebinaareja ja itseopiskelua.
Ilmoittautumiset
viimeistään
16.7.2021
Ilmoittautumisen tila Ohi
Koulutuksen esittely

Ohjaajien jatkokoulutus on I-tason suorittaneille voimistelun, tanssin ja harrastetoiminnan ohjaajille tarkoitettu koulutusprosessi, joka sisältää sekä lähijaksoja että työssä oppimista. Koulutuksen tavoitteena on syventää voimistelu- ja tanssilajien harjoittelun sekä valmennuksen tietoja ja taitoja. Painopisteinä ovat ohjaajana toimiminen, monipuolinen harjoittelu, lajitekniikat, toiminnan suunnittelu ja seuranta, elimistön kuormittaminen ja palautuminen sekä terveyttä edistävä liikuttaminen.

Kohderyhmä

Lasten ja nuorten ohjaajat, jotka ovat suorittaneet I-tason tasotodistuksen tai joilla on vastaavat tiedot ja taidot sekä vähintään 2 vuotta ohjauskokemusta.