Lajikohtainen lisäpäivä (JV) II-tasolle aikoville valmentajille
10
vapaata paikkaa
50 €
Hinta liiton jäsenille
Aika 31.7.2021
Alue Etelä-Suomi
Paikkakunta Kisakallion Urheiluopisto, Lohja
Kesto 8h
Hinta liiton
jäsenseuralaisille
50 €
Hinta sisältää
Tiedustelut liisa.lappalainen@voimistelu.fi
Lisätiedot Mikäli I-tason koulutus on suoritettu pääosin vuoden 2017 koulutusuudistuksen jälkeen, kuuluu lisäpäivä valmentajan opintopolkuun pakollisena koulutuksena. Tarkemmat tiedot suoritusmahdollisuuksista lajeittain selviää L. Lappalaiselta. Osassa lajeista lisäpäivä tehdään mentorointikeskustelujen kautta.
Ilmoittautumiset
viimeistään
11.7.2021
Ilmoittautumisen tila Ohi
Koulutuksen esittely
Koulutuspäivä, joka edellytetään II-tason lajivalmennuskoulutukseen aikovilta valmentajilta.
 
Lisäpäivän tavoitteena on tarkastella valmentajan osaamista ennen siirtymistä seuraavalle tasolle. Koulutustilaisuudessa kerrataan I-tasolla opittuja asioita ja keskitytään nimenomaan lajitekniikan puhtaaseen opettamiseen ja valmennustoimintaan käytännössä.
 
Lisäpäivä suoritetaan useissa lajeissa leirien yhteydessä, jotta koulutettavilla on mahdollisuus nähdä ja harjoitella taidon opettamista käytännössä. Lisäksi joukkuevoimistelun lisäpäivässä keskitytään tavoitteen asettamiseen sekä kilpailemisen valmentamiseen. 
 
Kesto joukkuevoimistelussa 8h. 
HUOM, kysy oman lajisi lisäpäivästä Liisa Lappalaiselta.  
 
Koulutuspäivä on tarkoitettu II-tasolle aikoville valmentajille. Koulutuspäivään osallistutaan siinä vaiheessa, kun muut II-tasolle vaadittavat I-tason koulutukset on suoritettu. Mikäli I-taso on suoritettu pääosin vanhan koulutusjärjestelmän mukaisesti (ennen vuotta 2017), ei lisäpäivää I-tasolle tarvita.
 
Joukkuevoimistelun lisäpäivä järjestetään 31.7.2021 Kisakallion Urheiluopistolla.