Stara -tapahtuman Arvi-koulutus
374
vapaata paikkaa
10 €
Hinta liiton jäsenille
Hinta ei-jäsenille 12 €
Aika 31.8.2021 - 31.8.2022
Paikkakunta
Kesto 3 tuntia
Hinta liiton
jäsenseuralaisille
10 €
Hinta ei-jäsenille 12 €
Hinta sisältää Opetuksen ja materiaalin
Tiedustelut Satu Åkerlund
Lisätiedot Arvit toimivat Stara-tapahtumien arvioitsijoina. Stara-tapahtumien arviointi on tehty Voimisteluliiton lajien ja tanssin yhteistyönä. Arvioinnissa korostetaan onnistumista ja lapsen omaa osaamista. Arvi-koulutuksessa käydään läpi yhteiset arviointiohjeet. Koulutuksen käytyään osallistuja voi toimia Arvina Stara-tapahtumissa. Arvi-koulutus on maksullinen koulutus: 10€/osallistuja.
Ilmoittautumiset
viimeistään
31.8.2021
Ilmoittautumisen tila Ohi
Koulutuksen esittely

Arvi-koulutus suoritetaan syksystä 2021 alkaen verkossa sähköisen oppimisalusta Priiman kautta. Koulutukseen ilmoittaudutaan Voimisteluliiton Hoika-koulutusrekisterin kautta. Ilmoittautumisen jälkeen saat tunnukset Priimaan lisäohjeet koulutuksen suorittamiseen erillisellä oppimisalustalla.

Muistathan katsoa myös roskapostin odottaessasi tunnuksia Priimaan. Arvi-koulutuksen opiskelu on mahdollista aloittaa vuorokauden vaihtumisen jälkeen Hoikaan ilmoittautumisesta.  
 

Arvit toimivat Stara-tapahtumien arvioitsijoina. Stara-tapahtumien arviointi on tehty Voimisteluliiton lajien ja tanssin yhteistyönä. Arvioinnissa korostetaan onnistumista ja lapsen omaa osaamista. Arvi-koulutuksessa käydään läpi yhteiset arviointiohjeet. Koulutuksen käytyään osallistuja voi toimia Arvina Stara-tapahtumissa. Arvi-koulutus on maksullinen koulutus: 10€/osallistuja. Seuraa laskutetaan koulutuksesta jälkikäteen. 

Tiedustelut satu.akerlund@voimistelu.fi