Tanssin tuomarikoulutus
13
vapaata paikkaa
90 €
Hinta liiton jäsenille
Hinta ei-jäsenille 108 €
Aika 13.2.2021
Paikkakunta Zoom-etäyhteys
Kesto 8 tuntia
Hinta liiton
jäsenseuralaisille
90 €
Hinta ei-jäsenille 108 €
Hinta sisältää Opetuksen ja sähköisen materiaalin
Tiedustelut nea.vallin@voimistelu.fi
Lisätiedot Koulutukseen voi osallistua iästä riippumatta, mutta tuomarina toimiessa tulee olla vähintään 18-vuotias. Tuomarilta edellytetään aikaisempaa tanssin tuntemusta ja kaudesta 2021-2022 alkaen, että tanssin tuomarikoulutus on käytynä. Kaudella 2020-2021 suositellaan, että tuomarit ovat käyneet tanssin tuomarikoulutuksen. Kaudella 2021-2022 tuomareina voi toimia vain tanssin tuomarikoulutuksen käyneet henkilöt.
Ilmoittautumiset
viimeistään
10.2.2021
Ilmoittautumisen tila Peruutettu
Koulutuksen esittely

Koulutus on suunnattu Voimistelun ja tanssin Lumo -tapahtumien tanssin kilpailun tuomareiksi aikoville, jo tuomarina toimineille sekä tanssin valmentajille.

Koulutuksessa käydään läpi tuomaritoiminnan käytännön asioita, tanssin kilpailun säännöt, sarjat ja arviointilomakkeen rakenne sekä tutustutaan liikeanalyysiin. Lisäksi käydään läpi tuomarointiin vaikuttavia psykologisia tekijöitä ja harjoitellaan tuomarointia videoiden avulla. Käymme läpi koreografian, suorituksen ja ilmaisun arvioinnin teoreettista taustaa, ja sen tuomista käytäntöön numeerisen arviointina ja kirjallisena palautteena.


Koulutuksessa on ennakkotehtävän, joka lähetetään ilmoittautuneille koulutuskirjeen mukana.