Valmennuksen suunnittelun ja seurannan perusteet verkkokoulutuksena 2021
201
vapaata paikkaa
60 €
Hinta liiton jäsenille
Hinta ei-jäsenille 72 €
Aika 1.1.2021 - 31.12.2021
Paikkakunta Verkkokoulutus
Kesto 10 tuntia
Hinta liiton
jäsenseuralaisille
60 €
Hinta ei-jäsenille 72 €
Hinta sisältää Verkkomateriaalin käyttöoikeuden sekä palautteen lopputehtävästä
Tiedustelut klara.westerlund@voimistelu.fi
Lisätiedot Saat käyttäjätunnukset Priimaan sähköpostiisi seuraavana päivänä ilmoittautumisen jälkeen. Kirjautumissivu: https://my.priimalms.com/ns/voimistelu. Tarkistathan myös roskapostisi, mikäli tunnuksia ei ole saapunut. Koulutuksen suoritusaikaa on 2 kk ilmoittautumisesta. Vaadittava pohjakoulutus: Voimisteluohjaajan startti ja Fyysisen valmennuksen peruskoulutus
Ilmoittautumiset
viimeistään
31.12.2021
Ilmoittautumisen tila Ohi
Koulutuksen esittely

Koulutus suoritetaan itsenäisesti verkossa, laskennallinen kesto 10 tuntia. Koulutuksen suoritusaikaa on 2 kk ilmoittautumisesta.

Koulutuksen päätavoitteina on oppia valmennuksen suunnittelun ja seurannan perusteet niin, että valmennus on pitkäjänteistä ja suunnitelmallista. Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena oman aikataulun mukaisesti. Verkkokoulutus koostuu itsenäisesti opiskeltavista osioista (video- ja lukumateriaalit), itsearviointiin perustuvista tehtävistä sekä kouluttajan tarkistamasta lopputehtävästä.

Koulutus on suunnattu voimistelulajien valmentajille ja ohjaajille, jotka ovat suorittaneet vähintään Voimisteluohjaajan startin ja Fyysisen valmennuksen peruskoulutuksen. Koulutus on yhteinen kaikille lajeille.

Koulutus suoritetaan itsenäisesti verkossa, laskennallinen kesto 10 tuntia. Koulutuksen suoritusaikaa on 2 kk ilmoittautumisesta.