Laatua lapsuusvaiheen ohjaukseen
14
vapaata paikkaa
102 €
Hinta liiton jäsenille
Hinta ei-jäsenille 122 €
Aika 23.10.2021
Alue Länsi-Suomi
Paikkakunta Turku
Kesto 8 tuntia
Hinta liiton
jäsenseuralaisille
102 €
Hinta ei-jäsenille 122 €
Hinta sisältää Opetuksen ja sähköisen materiaalin
Tiedustelut eija.ojala@voimistelu.fi p. 050 5587228
Lisätiedot Koulutus vastaa aiemmin tarjolla ollutta Monipuolista harjoittelua koulutusta, jonka sisältö on päivittynyt ja nimi vaihtunut. Vaadittava pohjakoulutus: Voimisteluohjaajan startti tai muutoin hankittu vastaava osaaminen
Ilmoittautumiset
viimeistään
11.10.2021
Ilmoittautumisen tila Ohi
Koulutuksen esittely

Tavoitteet ja sisällöt  
Ponnista, kierähdä ja haasta – uutta virtaa monipuolisen harjoittelun tukemiseen laadukkaan lapsuusvaiheen ohjaamisen koulutuksesta. Koulutuksen tavoitteena on antaa virikkeitä motoristen taitojen ja fyysisten valmiuksien kehittämiseen monipuolisten toimintamallien avulla. Koulutuspäivässä paneudutaan siihen, mitä on laadukas lasten harrastaminen, monipuolinen liikunta ja voimistelu, mikä on riittävä kokonaisliikuntamäärä sekä miten monipuolista ja laadukasta liikuntakasvatusta voidaan tukea seuroissa. Koulutuksesta saa runsaasti käytännön ideoita ja vinkkejä harjoitteluun. 

Kohderyhmä 
Koulutus on tarkoitettu lasten
ja nuorten ryhmien ohjaajille ja valmentajille, jotka ovat suorittaneet Voimisteluohjaajan startti -koulutuksen tai joilla on muuten vastaava osaaminen.

Huom! koulutus vastaa aiemmin tarjolla ollutta Monipuolista harjoittelua koulutusta. Koulutuksen sisältö on päivittynyt ja nimi muuttunut.